“Hızlı Yüklemeyi Etkinleştir” nasıl iptal edilir?

20 Aralık 2011
Bu yazıyı beğendiysen paylaşmayı unutma :)
Pin It

Google Plus

Malum, son günlerin en popüler sosyal medya sitelerinden biri Google’ın yeni gözdesi Google+. Arkadaşlarımızla çeşitli paylaşımlar için kullandığımız bu sitenin, mobil uygulamasını kullanıyorsanız söyleyeceğime kulak verin..

Öncelikle “Hızlı Yüklemeyi Etkinleştir” nedir ona bakalım..

Cep telefonunuzda Google+ uygulamasını kullanıyorsanız bu seçenek varsayılan olarak “Hızlı Yüklemeyi Etkinleştir” modunda ayarlıdır. Peki bu seçeneğin işaretli olmasının sakıncası ne? Durum şu; Cep telefonunuz ile çekmiş olduğunuz fotoğrafları İnternet bağlantınızın olduğu durumlarda otomatik olarak Google Plus hesabınız altındaki “Telefonunuzdaki Fotoğraflar” bölümünün altına eklenir.

Google Plus

Aslında özel fotoğraflar çekmiyorsanız bu konuda çok sorun yok. Aksi durumda her ne kadar paylaşmadığınız sürece başkası göremeyecek olsa da, bir sosyal medya sitesinde özel fotoğraflarınızın bulunuyor olması sanırım kimse için hoş karşılanacak bir durum değil.

Şimdi gelelim bu durumu nasıl pasif hale getireceğimize..

Öncelikle Cep telefonunuzdan Google+ uygulamasını açın.

Google Plus

Yukarıdaki ekrandayken, telefonunuzun menü butonuna basın ve ayarlar seçeneğini işaretleyin.

Google Plus

Açılan bölümde “Hızlı Yüklemeyi Etkinleştir” seçeneğini kaldırın.

Google Plus

Hızlı Yüklemeyi Etkinleştir” i kullandığınızda ve yüklediğiniz fotoğrafları “Açıkça paylaşmadığınız sürece kimse göremez.” Fakat yine de kontrolün bizde olması, olası kazaları önlemek için iyidir.

Benzer Yazılar


DeliPenguen'i Google+'da bulun



  1. 12 Mayıs 2013 - 18:38

    Sağol Kardeşim Allah razı olsun..